28 Temmuz 2009 Salı

Canım Benim ...


Küçük yaşta ayrı kaldık senle. Okula bile başlamamıştım ki daha o küçücük yaşımda ayrılığın ne olduğunu öğrendim.. Bi gittin, bidaa dönmedin.. 19 sene olmuş evden çıkalı.. Dile kolay..


Sana daha yakın olabilmek için seçtim İstanbul 'u.. Bu kadar ayrılık yetsin artık diye.. İyi ki de gelmişim buraya. Dolu dolu geçen bir 5 sene geçirdim senle.. Son 2 sene de hayatımın en böyle zevk alarak geçirdiğim seneydi.. Tarifi mümkün olmayan bir şekilde güzeldi.. Tıpkı rüya gibi..

Dün evlendin ve gidiyosun şimdi.. Aynı evde olamasak da aynı şehirdeyiz.. Çok şükür.. Bi daha ayrılık olmasın İnşallah..

Yine şükürler olsun ki düğününü görmek de nasip oldu.. Allah huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir evlilik nasip eder İnşallah..

Gülyüzünden tebessüm eksik olmasın..


Canım Benim...






3 yorum:

  1. Allah Senden razı olsun canım
    Bu kadar güzel yazının üzerine ne yazılır ki, ancak gurur ve sevinç gözyaşı dökülür senin gibi güzel bir kardeşi olduğu için :)
    Sen dünyanın en iyi kardeşisin...
    Benim gibi zor birini dahi karşılıksız sevebilen güzel kardeşim
    Seni sayfalarca anlatsam azdır
    Allah nazarlardan korusun seni
    Uzun bir ömür ve hayat boyu sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli, neşe ve sevinç dolu bir hayat diliyorum...
    Seni çok seven abin

    YanıtlaSil
  2. Güzellikler yansımış tüm karelere..

    Gülümsemeler aydınlatmış her yeri..

    Sağlıklı ve huzurlu iki ömrü bir yastıkta yaşamanız dualarıyla...

    YanıtlaSil
  3. ALLAH bu güzel çifte ömürleri boyunca huzur versin....vee YÜCE RABBİM serdal atapek e de en hayırlı işi ve eşi nasip etsin inşallah bizlerede onun düğününde oynamayı eğlenmeyi tabi ki:)

    YanıtlaSil

Hoşgeldin,

Yorum yazmak için; gmail hesabın varsa kendi hesabında oturum açman yeterli. Sistem seni otomatik olarak tanıyacaktır. Eğer gmail hesabın yoksa Adı/URL sekmesini seçmelisin. Ad kısmına adını/nickini yaz, URL kısmı boş kalsın. Mesajını yazıp KELİME DOĞRULAMA yı girdikten sonra (ki kelime doğrulamayı her iki durumda da soracaktır) mesajın yayınlanacaktır.

İlgilendiğin için Teşekkür Ederim.. :)