11 Haziran 2010 Cuma

İstanbul Gören Masum "Angaralı" ... :)

Angaranın taşlı tozlu yollarından kalkıp İstanbul 'a gelen Derya, gördüğü manzara karşısında heyecanını gizleyememiş, tabir-i caizse ağzı açık kalmıştır.. "Ömrümün yarısı boşa geçmiş" diye hayıflanmaya başlayıp, "ama zararın neresinden dönersen kardır" demiş ve İstanbul 'a yerleşmenin planlarını yapmaya başlamıştır.. Her ne kadar vapurdan güvercinlere simit atmak için 2 tane simit alıp, hiç güvercin görmese de İstanbul 'a gene de aşık olmuştur.. Derya, Altunizade 'de şaşkın, Üsküdar 'da hayran, Ortaköy 'de sarhoş olup, Taksim 'de de kendinden geçmiştir.. Artık Amerika bile gözünde bir hiç olmuştur.. :)










4 yorum:

  1. Makamları bir bir tırmanmış derya...:)
    İstanbul bu,bitanecik!

    YanıtlaSil
  2. ahh benim güzel kardeşim taşı toprağı altındır dedi amerika yollarına düştü, istanbulda bu hale gelen çocuk amerika da ne olcak bilmem:) harbiden ağzı açık tüm fotolarda:) serdal bu arada ilgin için ayrıca çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Ne demek.. Aramızda lafı mı olur.. Siz tanıdığımız bildiğimiz adamsınız.. Size yapmıcaz da bu kıyağı kime yapıcaz.. :)

    YanıtlaSil
  4. Serdaaaaaaaaaaaaallll !!! :) yapIcam dediydin de ciddiye almamistim :d hain seni yazmis cidden :D neden istanbul gormus masum koylu yazmadin sasirrrddimm :D Ankara bi baska o ayri :D ama istanbula hayran oldugumu kabul ediyorum :)ve serdala;butun gun istanbulda benim valizimi suruklemekle beraber bana ve valizime katlandigi icin tesekkur ediyorum o zaman bende :)

    YanıtlaSil

Hoşgeldin,

Yorum yazmak için; gmail hesabın varsa kendi hesabında oturum açman yeterli. Sistem seni otomatik olarak tanıyacaktır. Eğer gmail hesabın yoksa Adı/URL sekmesini seçmelisin. Ad kısmına adını/nickini yaz, URL kısmı boş kalsın. Mesajını yazıp KELİME DOĞRULAMA yı girdikten sonra (ki kelime doğrulamayı her iki durumda da soracaktır) mesajın yayınlanacaktır.

İlgilendiğin için Teşekkür Ederim.. :)