25 Nisan 2010 Pazar

Adım Adım Evliliğe ..


24.04.2010 tarihinde nişanlanan arkadaşımız Nesibe&Abdülkerim 'i kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.. Allah ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur versin ve tamamına erdirsin İnşallah..

Abdül 'ü de nişanladık.. Kısa sürede bu kadar yol alındığına göre -Maşallah- , evlilik yakın demektir.. Bu yaz evleniyoruz deseler şaşırmam valla.. :) Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun İnşallah..

Bucak 'a giderken heyecanlıydık. Bir tarafta nişan heyecanı, diğer tarafta ise 3 sene beraber yaşadığımız Bucak 'a gitme heyecanı.. İçimizde oluşan değişik soruların heyecanı.. Bucak nasıldır şimdi..? Okulumuz değişmiş midir..? Ve gezerken neler hissedicem..?
...

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama Bucak çok değişmiş.. Okul binası hariç, hemen hemen herşey değişmiş.. Bahçesine kocaman yurt yapmışlar 300 kişilik.. Erkekler yurdunun futbol sahasına yeni bir bina yapmışlar.. Kervan 'ı yıkıp yerine büyük bina yapmışlar.. Nur değişmiş.. Pastina, ssm, nevzat tostçu kapanmış yerine başkaları taşınmış falan filan.. Değişmeyenler de var ama genel itibariyle şehir yapısı değişmiş.. Bizden pek bişey kalmamış.. Bu durum pek hoşumuza gitmedi tabii..

Güzeldi.. Nişan güzeldi.. Ortam güzeldi.. Bucak 'ın -yeni halini beğenmesek de- bize vermiş olduğu heyecan güzeldi..

Aynı güzellikler içinde daha çok kişiyle düğünde beraber olmak dileğiyle.. :)








4 yorum:

  1. Allah tamamına erdirsin, iki cihanda da mutlulukları daim olur inşallah...

    Bucağı görmeyeli sanki 7 yıl oldu en son düğün için gitmiştim galiba..
    Herşey hergün değişiyor değişmeyen tek şey değişimin kendisi :)

    bu arada da meşhur resim ortadaki gül verilen resim mi :) gayet güzel bir resim miş :)))))

    YanıtlaSil
  2. Abdülkerim kardeşimi tekrardan tebrik ederim,, Allah tamamına erdirsin,birbirlerine çok yakışıyolardı..serdalın yorumlarına katılıyorum gerçekten çok değişmiş bucak, bizim için güzel bi gündü.

    YanıtlaSil
  3. Nihal ve Saban arkadaslarim, beni hatirlamaniz ve iyi dilekleriniz beni gercekten cok mutlu etti. Insallah dugune hepinizi bekliyorum:) Ama sizlerde hicbir hareketlilik gozukmuyor, yoksa coktan evlendiniz de haberimiz mi yok:)

    YanıtlaSil
  4. düğüne çağırırsan tabiki geliriz :)

    bu arada malesef şabanı bilmem ama bende bi hareketlilik yok, malum hala okumaya devam ediyorum :)

    merak etmeyin ama, kazara birine çarparsam veya çarpılırsam :) tüm bağlantı noktalarımdan ilan edicem (facebook, msn, blog) mutlaka haberin olur :)

    YanıtlaSil

Hoşgeldin,

Yorum yazmak için; gmail hesabın varsa kendi hesabında oturum açman yeterli. Sistem seni otomatik olarak tanıyacaktır. Eğer gmail hesabın yoksa Adı/URL sekmesini seçmelisin. Ad kısmına adını/nickini yaz, URL kısmı boş kalsın. Mesajını yazıp KELİME DOĞRULAMA yı girdikten sonra (ki kelime doğrulamayı her iki durumda da soracaktır) mesajın yayınlanacaktır.

İlgilendiğin için Teşekkür Ederim.. :)