9 Mayıs 2010 Pazar

Büyük Buluşma .. :)





Haftaya bugün bu saatlerde kurtlarımızı

dökercesine oynamak dileğiyle.. :)

6 yorum:

  1. çok fazla birikti kurtlar :) dökmek lazım di mi :)

    YanıtlaSil
  2. nerede hani fotolar ama merak eden arkadaşlarınız için daha hızlı çalışmalısınız:))inş. çooooook eğlenmişsinizdir...daha nice düğünlere eğlencelere...

    YanıtlaSil
  3. Akşama hazır olacak İnşallah.. Oluşan gecikmeden özür dileriz.. :)

    Düğün güzeldi.. Çok da eğlendik.. Senin de dediğin gibi daha nice düğünlere ve hep beraber eğlenmeye İnşallah.. :)

    YanıtlaSil
  4. selam gençlik,pek güzelmiş len burası,yeni keşfettim. şu geometrici pınar sen misin, bilemedim? sensen öptüm:)düğün çok güüzeldi, en güzeli de özlenenlerdi...herşey sizinle güzeldi. şimdi evde bi başıma oturuyorum, duygulu duygulu fotolara bakıyorum.(serdal da olmayan fotolara:))

    YanıtlaSil
  5. sevgi senden hızlı davrandı ooo sana kalsa 100 gün sonra koyarsın fotoları serdal bey........teşekkür ederim sevgime:)ee biraz merak ettim olacak o kadar:)))ne güzel fotolar ya nappalım bir dahakine inş. kısmetse biz de oluruz o karelerde:)

    YanıtlaSil
  6. Ne fotosu ya ben foto falan göremiyorum burda!!!

    YanıtlaSil

Hoşgeldin,

Yorum yazmak için; gmail hesabın varsa kendi hesabında oturum açman yeterli. Sistem seni otomatik olarak tanıyacaktır. Eğer gmail hesabın yoksa Adı/URL sekmesini seçmelisin. Ad kısmına adını/nickini yaz, URL kısmı boş kalsın. Mesajını yazıp KELİME DOĞRULAMA yı girdikten sonra (ki kelime doğrulamayı her iki durumda da soracaktır) mesajın yayınlanacaktır.

İlgilendiğin için Teşekkür Ederim.. :)