17 Mayıs 2010 Pazartesi

Onlar Erdi Muradına ...


16.05.2010 tarihinde Isparta'da evlenen Çiğdem&Kerim 'e ömür boyu mutluluk dileriz. Allah huzurlu, mutlu ve hayırlı bir ömür nasip etsin, bir yastıkta kocatsın İnşallah..

Düşünüyorum da; siz çıkmaya başlayalı tam 8 sene olmuş.. Dile kolay.. Çoğumuz 8 senede ne aşklar, ne sevgiler tüketti.. Siz ise bıkmadan usanmadan sevdiniz birbirinizi araya giren gurbete inat.. Maşallah :).. Ve İnşallah bir ömür boyu yine seversiniz.. Her geçen gün birbirinize daha da bağlanarak.. Allah mutluluğunuzu bozmasın, arttırsın İnşallah..

Sevgi 'nin de dediği gibi; düğün çok güzeldi, en güzeli de "özlenenler"di.. Düğün bahanemiz oldu birbirimizi görmeye, hasretimizi gidermeye.. Fakat hasretimizi sadece dindirebildik, gideremedik.. Yetmedi o kısacık zaman.. Peki yaa "yeter"i neydi..?

Söylemeden geçemeyeceğim.. Bir güzellik daha vardı.. O da Yavuz Abi 'nin samimiyetiydi.. Sağolsun en başından beri içtenliğini göstererek sanki o da atfl 'denmiş gibi davrandı.. Biz de yabancılık çekmedik tabii.. Hatta bi ara o kadar samimiydi ki mahçup bile olduk :).. Sağolsun.. Varolsun..

Düğünle başladık, düğünle bitirelim.. Her düğün gibi bu düğün de çok güzeldi.. Erkeklerden de ilk fireyi vermiş olduk :).. Darısı tüm bekarların başına.. Nice düğünlere ve hep birlikte olabilmek dileğiyle..









2 yorum:

  1. ALLAH bi yastıkta kocatsın:D
    çok güzeldi gerçekten düğün..
    ve yine çok güzeldi Sevgilerin misafir perverliği:))

    istek: Düğünler periyodik sırada yapılsın. Hasretlik giderelim arayı uzatmadan:)

    YanıtlaSil
  2. canlarım ne demek,her zaman bekleriz, bizim evimiz sizin eviniz:) serdal yavuz da söylediklerin için teşekkür ediyor.
    bir daha ki sefere serikteyiz inşallah fidancığım:)

    YanıtlaSil

Hoşgeldin,

Yorum yazmak için; gmail hesabın varsa kendi hesabında oturum açman yeterli. Sistem seni otomatik olarak tanıyacaktır. Eğer gmail hesabın yoksa Adı/URL sekmesini seçmelisin. Ad kısmına adını/nickini yaz, URL kısmı boş kalsın. Mesajını yazıp KELİME DOĞRULAMA yı girdikten sonra (ki kelime doğrulamayı her iki durumda da soracaktır) mesajın yayınlanacaktır.

İlgilendiğin için Teşekkür Ederim.. :)