14 Ağustos 2010 Cumartesi

Boğazda Sahur Keyfi ..


Aslında böyle bir planımız yoktu başta.. Beraber iftar yaptıktan sonra biraz takılmak ve ayrılmaktı niyetimiz.. Önce İstinye Belediye tesislerinde iftar, sonra Sarıyer ramazan etkinlikleri, ardından tüm İstinye-Beşiktaş arasını arabayla sahil boyunca turlamak ve en sonunda binbir zahmetle bulduğumuz park yerine oldukça yüklü bir miktar bayıldıktan sonra son durağımız muhteşem köy kahvaltısı servisi olan Kale kafe... Boğaza karşı gecenin bir yarısı taze çaylarımızı yudumlayarak sohbetimizi yaparken boğazın serin esintilerini hissetmek... Ve tabi boğazın kendine has o kokusu da cabası. Zaman ilerliyor, sohbet koyulaşıyor, biz sahur vaktinin geldiğinin bile farkında değiliz. Orada gecenin ikisine kadar oturduktan sonra sahur yapmadan ayrılmak olmaz. İşte kusursuz köy kahvaltımız geliyor: peynirler, börekler, sucuklu yumurta, bal kaymak ve sınırsız çay... Hava da iyiden iyiye serinliyor, biraz daha kalırsak iftarı da orda yapmak zorunda kalıcaz :) Nihal'le ablasını evlerine bıraktıktan sonra evimizin yolunu tutuyoruz ve dokuz saatlik İstanbul boğazında bir iftar masalı olarak aklımızda kalan maceramızı sona erdiriyoruz. Son olarak şunu diyebiliriz ki eğer kıskandıysanız buyrun gelin bu organizasyonu sizlerle de yapalım, İstanbul'un muhteşem boğazının güzelliklerini sizlerle de yaşayalım...

Written by Abdülkerim.. :)

4 yorum:

  1. written by abdülkerim iyiymiş, bende diyodum serdal böyle yazamaz :) bu aralar yazamıyorum demişti, resim yeter demişti:) 9.45-12.00, 14.00-17.00 mesaide zor tabi yazı yazmak :)

    kıskananları bekleriz, mümkünse ramazan bitmeden ben gitmeden uzak diyarlara:)

    bi de mümkünse ekibin çoğunluğu mühendis olmasın ya....

    tekrar teşekkür ederiz, şu güzel istanbulda, muhteşem boğazda sizlerle iftar ve sahur yapmak güzel bir anı olarak hep kalıcak...

    YanıtlaSil
  2. vayy arkadaş yaa dünya size güzel valla,, eğer hergün bööle iftarlar-sahurlar olacaksa ben ramazan ayını istanbulda geçiririm yani :) koşa koşa da gelrim.. Allah muhabbetinizi bozmasın diyelim.. *nihal yolculuk nereye?

    YanıtlaSil
  3. yok yok.. çoğunluğun mühendis olması çok güzel bir duyguymuş.. şimdiye kadar öğretmenlerin, doktorların arasında ezik bir hayat yaşıyordum.. böylesi süpermiş vallaa.. :)

    eczacım, bekleriz seni de İstanbul 'a.. ne demek.. sen gel, iftarımızı bir yerde, sahurumuzu da başka bir yerde yaparız.. mekan mekan dolaşırız.. sen gel yeter ki.. :)

    sağ tarafta izlediğim bloglar kısmı var.. sen orayı takip etmiyo musun hiç..? :)

    YanıtlaSil
  4. AHHHH NASIL KISKANDIM ANLATAMAM...İSTANBULUN SADECE ÇİRKİNLİKLERİNİ GÖREN BENİM İÇİN HAYLİ GÜZEL İSTANBUL REKLAMLARIYLA İFTAR VE SAHUR KEYFİNİZDE YANINIZDA BULUNMAK ÇOK İSTERDİM....AMA SİZİN MUTLULUĞUNUZU GÖRMEK DE ÇOK NEŞELENDİRDİ SÖYLEYELİM İNŞ.. BİR ARADA BİZ İSTANBULDAYKEN YAPALIM ŞU GEZİYİ MALESEF NİHALİMİZ OLAMICAK AMA.....

    YanıtlaSil

Hoşgeldin,

Yorum yazmak için; gmail hesabın varsa kendi hesabında oturum açman yeterli. Sistem seni otomatik olarak tanıyacaktır. Eğer gmail hesabın yoksa Adı/URL sekmesini seçmelisin. Ad kısmına adını/nickini yaz, URL kısmı boş kalsın. Mesajını yazıp KELİME DOĞRULAMA yı girdikten sonra (ki kelime doğrulamayı her iki durumda da soracaktır) mesajın yayınlanacaktır.

İlgilendiğin için Teşekkür Ederim.. :)