10 Ağustos 2010 Salı

İkinci Askerimiz..


Bugün kendisinden aldığımız bilgilere göre Emre 'nin askerliği Angara/Polatlı Topçu Alayı 'na çıkmıştır.. Askerliğini uzun dönem yapacaktır.. 12.08.2010 Perşembe günü saat 17:00 ye kadar da birliğine teslim olması gerekmektedir.. Hayırlı ve huzurlu olsun askerliğin.. Orda da resimdeki gibi mutlu olursun İnşallah Emrecim..

Tez git, tez gel.. :)

6 yorum:

  1. Ankarada yaşayıp ankarada askerlik yapmak da şaban ile emre'nin şansı olsa gerek.

    Hayırlısıyla gitsin gelsin.
    gerçi ankaradaydı zaten ama :)

    YanıtlaSil
  2. ASTEĞMENİM HAYIRLI OLSUN :),, TEZ ZAMANDA GİDER GELİRSİN İNŞ..

    YanıtlaSil
  3. :) hakkaten ha, hiç yer değiştirmeden.

    Hemencecik bitiverir İnşallah!

    YanıtlaSil
  4. şanslı canım bu bizimkiler, insan bu kadar mı ballı olur, inşallah bundan sonrası da böyle devam eder:) ben okumakta geç kaldım dolayısıyla emreyi de bir arayamadım, inşallah buradan duyar sesimizi, Allah yardımcın olsun emre, askeri duası makbul olurmuş, bizim için de dua et...
    bu arda uykusuz yatılı kim sorması ayıp?

    YanıtlaSil
  5. Benim blogun adı gözüküyor orda anlamadım ben de :S Canlar benim ya, Fidan Kişisi:)

    YanıtlaSil
  6. emreye hayırlı tezkereler rahat rahat bitirsin inşallah...önemli olan başlamak neticede başlandımı bi işe bitiverir hayırlısıylan...ama beyfendi de şanslıymış hakkaten söylemeden geçemicem:)))

    YanıtlaSil

Hoşgeldin,

Yorum yazmak için; gmail hesabın varsa kendi hesabında oturum açman yeterli. Sistem seni otomatik olarak tanıyacaktır. Eğer gmail hesabın yoksa Adı/URL sekmesini seçmelisin. Ad kısmına adını/nickini yaz, URL kısmı boş kalsın. Mesajını yazıp KELİME DOĞRULAMA yı girdikten sonra (ki kelime doğrulamayı her iki durumda da soracaktır) mesajın yayınlanacaktır.

İlgilendiğin için Teşekkür Ederim.. :)